Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

Bij welke partij kunt u voor een goede prijs een 088 nummer aanvragen?

Nu we meer vestigingen hebben en door het hele land zitten, hebben we drie maandelijks een overleg met alle vestigingsmanagers. Deze besprekingen vinden iedere keer plaats op een van onze vestigingen in het land. Zo kunnen alle managers ook eens in de ‘spreekwoordelijke’ keuken kijken van hun collega’s. Deze overleggen hebben als doel ervaringen met elkaar te delen en werkmethodes met elkaar te bespreken. We streven namelijk naar een uniformiteit binnen al onze vestigingen. Dit vinden wij belangrijk voor met name de klant en aan de andere kant ook voor ons zelf en de managers. Er hoeft nooit een discussie te zijn over hoe iets vormgegeven moet worden of welke werkwijze handig is. Dit soort zaken hebben wij allemaal in een uniform jasje gestoken en is het voor iedereen helder hoe wij werken en wat wij verwachten. Nu wij uniformiteit binnen alle vestigingen hebben, wordt het tijd voor een nationaal servicenummer. We zijn er al over uit dat we een 088 nummer gaan aanvragen. Een 088 nummer aanvragen heeft meerdere voordelen en een ervan is dat je een centraal nummer hebt die voor alle vestigingen van toepassing is. Zo hoeft de klant maar een nummer te onthouden, ongeacht voor welke vestiging deze belt. Vanuit dit servicenummer kunnen we klanten doorschakelen naar de gewenste vestiging. Op het internet zijn we gaan kijken naar waar we het beste een 088 nummer kunnen aanvragen. Een site die ons biedt wat wij graag willen en waar we een 088 nummer kunnen aanvragen waarbij onze wensen bespreekbaar zijn. Deze site menen wij gevonden te hebben in de site messagetothemoon.nl. Hier kunnen wij een 088 nummer aanvragen die voor al onze vestigingen van toepassing zal zijn. We hebben contact gelegd alvorens we daadwerkelijk het 088 nummer zijn gaan aanvragen. Onze vragen werden vlot en helder beantwoord en daarna hebben we de stap gezet en zijn we een 088 nummer gaan aanvragen. We zijn blij dat we dit via deze site hebben kunnen organiseren en dankbaar voor hun bereidwilligheid om met ons mee te denken. We zien een samenwerking voor nu en in de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Dit is de site waar u zijn moet als u overweegt om een 088 nummer te gaan aanvragen

Een servicenummer kan veel voordelen hebben voor een onderneming, zeker als het gaat om meerdere vestigingen van deze onderneming. Echter wil je dan wel een betrouwbare partner waar je van op aankan dat het systeem werkt en dat er een goede bereikbaarheid is. Daarom zijn wij blij met deze site, zij bieden wat wij vragen.

Wilt u ook de overstap maken?

Dankzij de website messagetothemoon.nl, hebben wij een betrouwbare partner de voor ons het servicenummer beschikbaar stelt waardoor wij een centraal nummer hebben voor al onze vestigingen. Wij zijn dan uiterst tevreden over deze site omdat:

  • Zij gemaakte afspraken nakomen.
  • Zij een prima dienst verlenen.
  • Zij ons nauwkeurig hebben geïnformeerd.

Overweegt u een servicenummer voor u onderneming? Dan kunnen wij u deze site van harte aanbevelen om te bezoeken en een betrouwbare partner te ontdekken. Kijk snel even op de site van dit bedrijf.

Misschien ook interessant voor uw bedrijf:

0900 nummer aanvragen
zakelijk internet aanvragen