Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

Constateerde dat de luidspreker stuk was

Laat door deze organisatie jouw iPhone scherm vervangen DelftAl vele jaren beschik ik over een mobiele telefoon waarmee ik elke dag belletjes pleeg en berichten mee verzend. Omdat ik de telefoon elke dag gebruik, vind ik het erg belangrijk dat hij goed werkt. Vooral als ik iemand bel moet ik de diegene, en hij of zij mij, goed kunnen verstaan. Maar toen ik laatst iemand belde was dit niet het geval. Ik constateerde zelf al dat de luidspreker, boven aan de telefoon, stuk was.

telefoonwinkel Delft

Binnen een uur kon het al geregeld worden

Ik baalde er enorm van want zo kon ik die dag sowieso niet meer een normaal gesprek voeren via de telefoon. Omdat ik toevallig vrij had die dag, ging ik de stad in om te zoeken naar een telefoonwinkel. Ik liep in het centrum en kwam terecht bij telefoonwinkel Delft. Toen ik naar binnen liep en vroeg binnen hoeveel tijd mijn telefoon gemaakt kon worden, werd er mij verteld dat dit binnen een uur geregeld kon worden. Ik was erg verbaasd en tegelijkertijd ook erg blij want ik wist dat ik die dag weer normaal zou kunnen gaan bellen.

Werd na een klein uurtje al gebeld

Toen ik mijn telefoon had achtergelaten bij telefoonwinkel Delft, liep ik even de stad in om verder te shoppen. Ik werd na een klein uurtje al weer gebeld om mijn telefoon op te halen. Bij de telefoonwinkel lieten ze gelijk het resultaat van de reparatie horen. Naar mijn mening deed die het weer goed en daarom rekende ik meteen af. De prijs van de reparatie vond ik enorm mee vallen en reparatie was goed verricht. Daarom weet ik nu welke zaak mijn vaste adres is voor reparaties aan mijn telefoon. Mij hebben ze niet teleurgesteld.

Neem gerust contact op met telefoonwinkel Delft, voor meer informatie klik hier. Ze staan je graag te woord!

telefoonwinkel Delft