Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

De OnePlus 7 Pro – worden zij de nieuwe marktleider?

oneplus camera

Het is al een tijdje geleden dat OnePlus een nieuw model heeft uitgebracht. Welke nieuwe specificaties zijn er aan toegevoegd? Wij van technologie.nl hebben het toestel ongeveer vier maanden getest. In dit artikel geven wij een recensie over het toestel, camera en beeldscherm.

Het toestel in verschillende kleuren

De OnePlus 7 Pro is verkrijgbaar in Mirror Gray en Nebula Blue. Wij hebben voor Nebula Blue gekozen, omdat we de kleur mooi vonden. Het toestel is 16.9 cm lang (6.67 inch) en het weegt 206 gram. Als je twee simkaarten hebt in verband met het werk, dan is dat geen enkel probleem. Je kan makkelijk twee nummers beheren dankzij de Duale SIM functie van het toestel. Echter heb je wel een Nano simkaart nodig om het proces te kunnen realiseren.

De OnePlus 7 Pro is verkrijgbaar in 128GB en 256GB. Daarnaast heeft het toestel een sd-kaart ingang waarbij je nog altijd je geheugen kan upgraden. Dat hebben wij ook gedaan, omdat de kwaliteit van de foto’s en video’s hoog is, waardoor de bestanden groter zijn in relatie tot andere toestellen. De batterijcapaciteit is 4000 mAh en wij merkten dit ook. Aan het einde van de dag had ik 35% desondanks ik het intensief bezig was met het toestel.

De camera met drie lenzen

 De OnePlus 7 Pro heeft drie verschillende camera’s. De achter camera bevvat 48 megapixel en de voorcamera heeft 16 megapixel. De voorcamera is niet zichtbaar in de eerste instantie maar schrik niet! De camera komt tevoorschijn op het moment als je de camera applicatie opent. Daarnaast kan je in 4K resolutie opnemen en dit is mede mogelijk dankzij de drie lenzen.

Het beeldscherm met 90Hz

Het beeldscherm heeft refresh rate van 90Hz! De doorsnee telefoon heeft een refresh rate van 50-60 Hz. Het beeldscherm bevat prachtige kleuren dankzij de QHD+ Fluid AMOLED Display. Het beeldscherm bevat alles van de voorkant. Dat betekent dat het beeldscherm 6.67inch groot is.

Wil je meer gadget reviews lezen? Bekijk dan de technologie blog