Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

Een mooie iPhone 6 hoes in het goud

Verschillende hoesjes

Iphone hoesjes logo

Afgelopen week ben ik opzoek gegaan naar een iPhone hoes goud. Dit omdat twee maanden geleden mijn abonnement was afgelopen en ik een nieuwe telefoon mocht uitzoeken. Ik koos een mooie telefoon uit en wilde er ook een bijpassende telefoon beschermer bij. Maar dat viel nog best tegen om een leuke en passende beschermer te vinden voor mijn nieuwe telefoon. Na een tijdje googelen kwam ik uit bij deze website waar ik vrijwel genoeg keus had om een leuke en bijpassende beschermer te vinden voor mijn nieuwe telefoon.

De keuze die ik had

Ik kon kiezen uit een leren hard/ softcase of een bumper als beschermer voor mijn telefoon. Ik zat heel erg te twijfelen tussen een bumper of een softcase beschermer maar toch heb ik voor een softcase gekozen omdat deze toch net meer beschermd tegen viezigheid, krassen en nattigheid. Ook wilde ik niet te veel betalen voor mijn toekomstige telefoon beschermer omdat mijn nieuwe telefoon al duur genoeg was. Maar bij deze website ben je daar wel aan het goede adres omdat je daar telefoon beschermers kunt kopen voor een hoge kwaliteit maar lage prijs.

Al met al heb ik een mooie iPhone 6 hoes in het goed uitgekozen die helemaal bij mij en mijn nieuwe telefoon past. Tot nu toe ben ik er erg over te spreken en beschermt die mijn telefoon goed! Ook heb ik optimaal grip op mijn telefoon door middel van geribbeld rubber (zie afbeelding) waardoor mijn telefoon dus dubbel beschermd is.