Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

Macbook reparatie Tilburg

Werkt uw MacBook niet meer? Is de accu van uw MacBook aan vervanging toe? Is het scherm van uw MacBook gebroken en geeft deze geen beeld meer? Of heeft u problemen met de harde schijf in uw MacBook? Voor al deze MacBook reparaties en meer bent u bij Macbook reparatie Tilburg aan het juiste adres! Voor het repareren van uw defecte Macbook maken wij gebruik van professioneel materiaal om er voor te zorgen dat uw Macbook weer helemaal de ouwe is. Onze monteurs hebben veel ervaring en weten precies wat ze moeten om uw probleem op te lossen. Wij kiezen voor 100% originele onderdelen en houden niet van slechte imitatie onderdelen waar sommige voor kiezen.

Garantie

Wij bij Macbook reparatie Tilburg werken alleen met de beste materialen en maken gebruik van 100% originele onderdelen. Wij geven op alle producten 3 maanden garantie!

Onze service

Bij Macbook reparatie Tilburg weten als geen ander hoe belangrijk een Macbook voor u kan zijn. Door onze snelle en flexibele werktijden bent u verzekerd van een snelle service!

Openingstijden  

 

Macbook reparatie Tilburg is op werkdagen geopend van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Het is niet nodig om vooraf een afspraak te maken.