Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

provider Ziggo

Provider Ziggo heeft de laatste jaren ontzettend grote stappen gemaakt en mag zich nu telefonie, televisie en internet leverancier van meer dan 4 miljoen huishoudens noemen. En steeds meer mensen maken de overstap naar de provider Ziggo.

 

Ziggo is dan ook de grootste aanbieder betreft kabeltelevisie en hoort ook bij de andere diensten tot de grootsten. Ziggo is een echte grootmacht, maar dat hoeft niet meteen direct te betekenen dat tv en internet van Ziggo ook superieur is.

 

In dit artikel gaan we achterhalen in welke opzichten Ziggo inderdaad de beste keuze voor je is. Op deze manier geven we je alles om een eindoordeel over deze provider te vellen, zodat je precies weet of je nu wel of niet tv en internet bij Ziggo af gaat sluiten.

 

Snelste internet

 

Tv en internet van Ziggo is uitzonderlijk populair, maar hoe kan dat? De reden is dat veel mensen overstappen naar Ziggo, vanwege het idee dat deze aanbieder voor het snelste internet zorgt. Mensen willen nu eenmaal niet te lang wachten wanneer ze iets moeten downloaden en verwachten dat dit bij Ziggo verleden tijd is.

 

Ziggo levert zeker razendsnel internet. De snelste internet die ze op dit moment aanbieden is 30mbit en dat is één van de hoogste downloadsnelheden in Nederland. Maar niet alleen het internet van Ziggo is de enige reden om voor deze provider te kiezen.

 

TV en internet van Ziggo is namelijk ook relatief goedkoop, wanneer je naar de kwaliteit kijkt wat aangeboden wordt. Daarnaast heeft Ziggo door heel Nederland ook WiFi hotspots geïnstalleerd , waar uitsluitend Ziggo-klanten gebruik van kunnen maken.

 

Kritiek op Ziggo

 

Provider Ziggo krijgt soms ook wat kritiek van haar gebruikers. Zo zul je bij Ziggo over het algemeen sneller te maken hebben met storingen dan bijvoorbeeld bij KPN. Daarnaast krijg je bij Ziggo soms ook starre pakketten, waarbij de omvang al vast staat en er zelf weinig bepaald kan worden.