Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

Alles wat je moet weten over refurbished iPhones

refurbished-iphone

Ondanks dat er bijna ieder jaar nieuwe iPhone worden uitgebracht, zijn er ook een hoop mensen op zoek naar een refurbished iPhone. Aan een spiksplinternieuw toestel hangt natuurlijk wel een (relatief duur) prijskaartje. Deze prijzen kunnen voor sommige mensen de spuigaten uitlopen en daarom maken mensen de keuze voor een refurbished iPhone. Wat maakt deze refurbished iPhones nou steeds populairder? In dit artikel kort wat je moet weten over deze producten. 

Besparen op aanschafkosten

Dit is meteen ook de voornaamste reden dat mensen kiezen voor een iPhone 11 refurbished. De aanschafkosten zijn een stuk goedkoper dan een nieuwe iPhone. Dit voordeel kan vaak wel schelen tot in de honderden euro’s, terwijl een refurbished iPhone technisch gezien 100% in orde is. Bij echt uitstekende aanbieders kan men het verschil niet eens onderscheiden tussen een nieuwe of refurbished iPhone. 

Toename vraag en aanbod

Wanneer het woord ‘refurbished’ valt, dan zeg je eigenlijk direct Apple. De term ‘refurbished’ is volledig verboden met het merk Apple. Veel mensen ontdekken dat het een gemakkelijke en goedkopere manier is om een iPhone in huis te halen. Het toename van de vraag is goed voor de consumenten, omdat de aanbieders dan onderling met elkaar gaan concurreren, waardoor de prijzen ook weer afnemen. Er zal hoe dan ook wel een ondergrens aan vast blijven zitten. Alhoewel, er zijn ook altijd acties zoals het aanbieden van een accessoire set. 

Volledig gecontroleerd

Voordat überhaupt het toestel mag worden aangeboden ondergaat het toestel een grondige controle. Het toestel wordt volledig gecontroleerd en de onderdelen worden direct vervangen waar nodig. Vanwege deze inspectie zijn de refurbished iPhones volkomen betrouwbaar en amper te onderscheiden van de nieuwe producten. Bij Mobico zijn de meest gunstige en kwalitatief goede refurbished iPhones beschikbaar.