Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

Facebook is de plek voor grote merken

Tegenwoordig zijn er veel verschillende sportmerken te vinden, sommige merken zijn groot en kent iedereen en andere merken zijn nog niet zo lang begonnen en zijn wat minder bekent. Of je nou een groot of een minder groot merk hebt, ieder merk is onderscheiden en heeft iets unieks. Veel mensen kiezen juist om die redenen voor een bepaald merk. Om die reden is het belangrijk om bij de klanten duidelijk te maken waar jouw merk voor staat en waarom ze juist voor jouw merk moeten kiezen. Dit kan gedaan worden door actief gebruik te maken van social media, zoals Facebook.

Wat is de toegevoegde waarde van Facebook voor sportmerken?

Facebook is een is een social media platform wat bijna iedereen tegenwoordig wel kent. Jong en oud kunnen er gebruik van maken. Facebook is een platform dat zeer gebruiksvriendelijk is en daarom door een breed publiek te gebruiken is. Facebook kan onder andere gebruikt worden om foto’s, filmpjes of teksten te plaatsen. Hier kunnen mensen vervolgens weer gemakkelijk op reageren, deze liken of dit delen. Wanneer veel mensen dit doen zal het bericht een zo breed mogelijk publiek bereiken. Sportmerken kunnen facebook gebruiken om bijvoorbeeld de nieuwe collectie onder de aandacht te brengen bij de klanten of om de klanten te informeren over aanbiedingen. Hoe meer mensen dit zien, hoe meer mensen er een aankoop zullen doen.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende vragen van mensen te beantwoorden die het sportmerk zijn tegengekomen op Facebook. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken en de klanten zo goed mogelijk verder helpen. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over de voorraad, de maten of over het merk zelf. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u en uw klanten klaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat Chatkracht voor u kan betekenen? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op via onze live chat om de mogelijkheden te bespreken.