Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

Genoeg te vinden voor mijn mobiel

Wat ben ik blij dat ik via de site van Cahec Global genoeg spullen en onderdelen kan vinden voor mijn mobiel. Ik ben altijd zo een kluns wat betreft mobielen, er mankeert altijd wel wat aan. Eindelijk had ik sinds kort dan een nieuwe mobiel gekocht, de vorige was helaas kapot gevallen. Laat ik ook deze mobiel vallen, maar gelukkig was het scherm deze keer niet kapot, maar de achterkant. Gelukkig voor mij natuurlijk, want dat kost meestal niet zoveel, maar probeer maar eens zo een achterkant in de winkel te vinden, tegen een redelijke prijs. Was al meerdere winkels langs geweest, maar moet zeggen dat ik het belachelijke prijzen vind, daar heb ik bijna een nieuwe telefoon voor. Op de site van Cahec Global zag ik het onderdeel die ik nodig had voor mijn mobiel.  En dat was niet alleen interessant, de prijs voor dit onderdeel was een stuk goedkoper dan in de normale winkel.  origineel

Kopen met extra korting

Als je nu via internet besteld kan je ook nog een tien procent extra korting krijgen op je bestelling. Je hoeft hier alleen je email adres in te vullen waarna je een kortingscode krijgt die je kan gebruiken bij je bestelling. Omdat dit natuurlijk zeer aantrekkelijk is heb ik meteen meerdere onderdelen voor mijn mobiel gekocht, waaronder dus een hoes, zo kan mijn telefoon niet kapot vallen. Natuurlijk had ik dit eerder moeten kopen, dan was mijn telefoon nu niet stuk gevallen. Ben blij dat ik deze site heb gevonden, je weet immers maar nooit wat ik nog nodig heb in de toekomst. groothandel-telefoon-accessoires-cahec-global-logo-4