Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

Ipad reparatie Roosendaal

Omdat ik mijn zoon heb laten spelen op mijn ipad is die nu kapot. Hij kan er niks aan doen maar hij heeft hem laten vallen en doet nu helemaal niks meer. Ik ga dus zoeken op internet naar ipad reparatie Roosendaal en kom zo terecht bij Repair a Phone. Ik ga na hun winkel toe en ben dus reuze benieuwd naar de kosten ervan. Ik wordt vriendelijk geholpen door een medewerker van Repair a Phone en krijg de kosten van reparatie te horen. De prijs valt me reuze mee en laat hem maar repareren door Repair a Phone, dit kan wel drie dagen duren maar dat vind ik niet erg. Ik kan ook voor een snel reparatie kiezen en dan is die in twee uur gerepareerd, maar ik heb er geen haast mee.

logo-14

Drie dagen later

Ik kan mijn telefoon ophalen bij ipad reparatie Roosendaal of te wel Repair a Phone. Er is inderdaad niks veranderd aan de prijs, zoals ze hebben beloofd en mijn ipad werkt weer super. Hij ziet er als nieuw uit en ben dus dik tevreden over Repair a Phone. Ook als je een Samsung of andere android toestellen heb kan je zeker terecht bij Repair a Phone. Ze kunnen werkelijk bijna alles repareren, en voor de prijs hoeft u het echt niet te laten. Ik weet nu zeker, als er bij mij weer wat kapot gaat wat met telefoon of tablet te maken heeft, ik weer terug ga naar Repair a Phone.

ipad-606766_640-300x199