Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

JorShop voor reparaties aan uw telefoon!

JorShop

JorShop is de beste specialist als het gaat om het repareren van uw telefoon! Onze specialisten zitten al jaren in het vak. De controle van alle toestellen wordt uiterst zorgvuldig uitgevoerd en indien nodig vervangen zij een onderdeel. Wij van JorShop maken gebruik van de beste materialen en technieken om uw telefoon te herstellen. Werkt jouw aangeschafte refurbished toestel toch niet zoals het zou moeten? Wij van zullen dit voor je oplossen. Klanten krijgen bij ons een jaar garantie op onze producten. Uiteraard vallen de defecten door val- en stootschade en waterschades niet onder de garantie. Je kunt het toestel terugsturen of langskomen in onze winkel. JorShop doet er alles aan om uw telefoon weer optimaal te herstellen. Kom snel naar JorShop voor de beste reparaties aan uw telefoon!

JorShopMeer dan alleen reparaties!

Naast het repareren van uw telefoon verkopen we ook telefoonhoesjes, oordopjes, opladers en nog  meer! Wij garanderen onze klanten de beste kwaliteit producten. Daarom geven wij onze klanten 6 maanden garantie op onze producten. U kunt bij ons terecht voor prachtige accessoires voor Iphone, Samsung en andere telefoon merken. Wij hebben voor iedereen wel wat in ons assortiment. Kom snel een keer een kijkje nemen in onze winkel of onze website voor een beter inzicht in onze accessoires.

 

Niet tevreden met uw aankoop?

Bent u niet tevreden met uw aangeschafte product? Je hebt bij ons een bedenktijd van 14 dagen om de overeenkomst met betrekking tot de aankoop van het aangeschafte product te ontbinden. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website!