Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

Niet meer betalen dan nodig is

Zoveel aanbieders die beweren dat zij de goedkoopste zijn. E-mails met de prachtigste aanbiedingen in schreeuwende, gekleurde letters. Mensen aan je voordeur die alles lijken te weten over het energiepakket dat voor jou het gunstigst is. Telefoongesprekken waarin een provider de goedkoopste telefoonabonnementen aanbiedt. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij begrijpen de frustraties en bieden een duidelijke website waarop je per categorie diensten kunt vergelijken zodat je snel en eenvoudig kunt overstappen naar de voordeligste dienstverlener. Of het nu gaat om een verzekering, energie, telecom of internet-bellen-tv. Overstaploket.nl is een onafhankelijke, betrouwbare vergelijkingssite die je helpt met overstappen zonder mooie praatjes en administratieve rompslomp.

 

Automatisch overstappen


Op onze site kun je kiezen van welke dienst je gebruik wilt maken. Bij het onderdeel Telecom kun je een keuze maken uit het vergelijken van mobiele abonnementen of sim-only abonnementen. Sim-only is goedkoper omdat bij dit abonnement geen toestel verkocht wordt. Ben je nog in het bezit van een mobiele telefoon, dan is het gunstiger om een sim-only abonnement af te sluiten. Voor beiden opties bieden wij een vergelijker aan zodat je gemakkelijk kunt zien waar je het goedkoopst uit bent. Met het menu aan de linkerkant, pas je de instellingen aan naar jouw wensen. Als je de beste aanbieding gekozen hebt, zie je nogmaals alle voorwaarden op een rijtje staan. Als dit abonnement bij je past, kun je direct beginnen met het invullen van je persoonlijke gegevens en gaan we direct aan de slag met het afsluiten van het door jouw gekozen abonnement. Het overstappen is dan helemaal automatisch binnen 4 stappen geregeld.

 

Verzekerd van een goede verzekering


Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering hebben. Omdat dit voor veel mensen een dure, maandelijkse kostenpost is, vinden we een zorgverzekering die past bij ons budget erg belangrijk. Gelukkig hebben wij een overzicht van de goedkoopste zorgverzekeringen. Zoek met de zorgvergelijker naar de beste optie voor jou en stap vervolgens moeiteloos over naar je goedkope zorgverzekeraar.

Naast een zorgverzekering, hebben wij ook de goedkoopste reis-, woon- en autoverzekeringen voor je bij elkaar gezet. Als je graag reist is het immers belangrijk om ook in het buitenland verzekerd te zijn van goede zorg zonder daarvoor kapitalen te moeten betalen.  Aangezien het voornaamste vervoermiddel van de meeste Nederlanders de auto is, maken we bijna allemaal gebruik van een autoverzekering. Daarbij kun je kiezen uit een WA verzekering, de goedkoopste optie. WA+ geeft als verzekering extra zekerheid. De Allrisk verzekering dekt daarentegen alle schade die je zelf maakt. Kies de verzekering die bij jou past. Een woonverzekering is een totaalpakket waarin een opstalverzekering, een inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering zit. Ook hierbij is het prettig de keuze te hebben zodat je goed en voordelig verzekerd bent. Energie is een kostenpost die we allemaal kennen. Overstappen naar een goedkopere energieleveraar scheelt veel in de maandelijkse kosten. Check onze vergelijker voor een totaaloverzicht.

Wie heeft het tegenwoordig niet? Internet is een van de belangrijkste diensten die geleverd wordt in de Nederlandse huishoudens. Aangezien onze maatschappij steeds meer digitaliseert, zijn we allemaal gebaat bij een abonnement dat een goede internetkwaliteit biedt tegen een lage prijs. Wil je ook gebruik maken van internet en bellen? Dan is een all-in-one-pakket wellicht een optie. Kijk snel op onze site en vergelijk de beste abonnementen tegen de scherpste tarieven. Overstappen is immers zo gebeurd.