Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

Nieuwe iPad of Samsung tab? 123Bestdeal heeft ook daarvoor een geschikt hoesje

Je spendeert honderden euro’s aan een nieuwe iPad of Samsung tab, dus waarom zou je niet iets meer uitgeven om ervoor te zorgen dat het niet krast of kapot gaat? Onze elektronische vrienden dienen ons trouw – totdat je je telefoon of tablet in het toilet laat vallen, in handen van nieuwsgierige peuters laat, of laat glippen uit je greep.

Smartphones worden steeds moeilijker en er zijn net enkele waterbestendige smartphones, maar de overgrote meerderheid zal een ongeluk niet zonder schade overleven. Als je wilt weten wat er kan gebeuren als je telefoon met een ramp te maken krijgt, kun je de talloze uitgevoerde schadetests bekijken online. Nu je ervan overtuigd bent dat je een hoesje of hoes nodig hebt voor jouw apparaat, vind je ook tablethoesjes naar smaak.

Welke modellen vind je bij 123Bestdeal?

Bij 123Bestdeal vind je tablethoesjes naar smaak voor alle telefoons en tablets. Zelf voor de nieuwe iPad en Samsung tab, kun je online jouw bestelling plaatsten. Er zijn hoesjes voor de volgende merken: Acer, Alcatel, Aluratek, Amazon Kindle, Apple, Archos, Azus, Azpen, Nook, Bebook, Blackberry, Blaupunkt, Bookeen, Bullit, Cherry, Cresta, Cube, Dell, Denver, Digiko, Difrnce, Dserve, Empire, Fujitsu, Gigaset, Google, Hema, Hip street, Hisense, Honor, HP, HTC, Huawei en nog veel meer. De webwinkel is gebruikersvriendelijk, dus je kunt gerust een leuk hoesje naar smaak vinden. Als je voor 8 uur besteld en betaald, krijg je jouw hoesje dezelfde dag.

Wat zijn de voordelen van een hoesje?

  1. Maximale bescherming

Een hoesje kan worden vergeleken met een huis voor mensen. Het beschermt je telefoon tegen externe schade zoals vuil, valpartijen en water. De hoes fungeert als schuilplaats en zorgt ervoor dat jouw telefoon niet wordt blootgesteld aan een van deze gebeurtenissen.

  1. Het is een veelzijdig accessoire

Telefoonhoezen kun je op verschillende manieren voor verschillende doeleinden gebruiken. Je gebruikt bijvoorbeeld een bepaalde hoes voor je telefoon, afhankelijk van de kleur van de kleding die je aan hebt. Op dezelfde manier gebruik je een hoes voor je telefoon afhankelijk van de stemming van een bepaalde dag of afhankelijk van je levensstijl.

  1. Eenvoudig en snel te installeren

Een ander groot voordeel van het gebruik van een hoes is dat ze eenvoudig en snel te installeren zijn. Je hebt geen assistentie nodig van een expert als je de hoes wilt installeren of verwijderen. Dit aspect is zeer geschikt voor personen die de hoesjes willen veranderen op basis van de kleding, stemmingen of gebeurtenis die ze bijwonen.

Koop jouw hoesje nu!

Alle soorten hoesjes zijn verkrijgbaar met drop-defence. Mobiele telefoons hebben meestal gladde ruggen; naast een hoesje kan een kleine greep worden toegevoegd om te voorkomen dat hij uit je hand glijdt. Je mobieltje glijdt weg en valt uit je hand. Het hoesje kan de telefoon of tablet beschermen tegen beschadiging. De meeste telefoons hebben een cameralens waarvan de achterkant heel gevoelig is tegen krassen en schade. Hoesjes met speciale kleppen over de lens kunnen als bescherming dienen. Er zijn verschillende soorten hoesjes die je zullen helpen je mobiel te beschermen, een paar zijn gemaakt van materialen van uitstekende kwaliteit, andere zijn ontworpen om comfortabeler te zijn.