Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

3 tips voor het vinden van de beste specialist voor de reparatie Apple

Zoek jij een specialist voor de reparatieApple iPhone, MacBook, Apple Watch of Apple accessoires, dan neem je alleen genoegen met de beste. Apple is een merk dat barst van kwaliteit, innovatie en eigenzinnigheid en dat zet je niet op het spel. Of je nu een simpele reparatie van je Apple uit wilt laten voeren of een ingewikkelde, alleen een specialist die weet waar hij of zij mee bezig is kan dat voor je doen. Na een simpele Google Search in je regio zie je dat er allerlei reparateurs zijn die je graag verder helpen. Gebruik daarna deze drie tips en je kiest daar de beste uit.

1. Alleen een erkende vakman voor de reparatie Apple

Een uitstekende manier om kwaliteit te herkennen is door op zoek te gaan naar een Apple Authorised Service Provider. Dat is een reparateur die door Apple als goed genoeg is verklaard om hun spullen te repareren. Om daaraan te voldoen moet deze specialist bewijzen dat ze alles in huis hebben om deze erkenning te krijgen en Apple is dan erg streng. Laat de reparatie van je Apple uitvoeren door een erkende specialist en je weet dus dat deze zeer bekend is met de Apple producten, dat deze alleen originele onderdelen gebruikt en dat deze de juiste kennis heeft. Bevalt er dan toch iets niet aan de dienstverlening die je hebt ontvangen, dan kan je dat aan Apple melden.

2. Vergeet de klantenrecensies niet

Door naar erkenningen, keurmerken en certificeringen te zoeken weet je dat onafhankelijke instanties deze specialist hebben goedgekeurd, maar hoe zit het met de klanten zelf? Lees altijd de klantenrecensies door voordat je de reparatie Apple in gaat plannen, want daaruit maak je op hoe het persoonlijk is om met die reparateur te werken. Je leert over de snelheid van de reparaties en over de kwaliteit van de dienstverlening. Ook lees je over de vriendelijkheid en professionaliteit van de medewerkers en over de manier waarop je behandeld wordt. Als je niet vergeet dat mensen liever een slechte- dan een goede recensie schrijven, is dit een goede manier om een juiste inschatting te maken van wat je te wachten staat.

3. Extra diensten speciaal voor jou

Een goede reparateur van Apple producten begrijpt dat jij verre van blij bent over je situatie en helpt je daarmee door je zoveel mogelijk te ontzorgen. Ze komen bijvoorbeeld kosteloos je Apple halen en weer terugbrengen op een adres dat jij doorgeeft. Ook geven ze je altijd eerst een offerte voordat ze de reparatie Apple in gang zetten, zodat je zelf kunt bepalen of je daar mee door wilt gaan. En uiteraard zorgt een serieus bedrijf er ook voor dat de juiste Covid maatregelen genomen worden, zoals een contactloze overdracht en een volledig gedesinfecteerd product nadat de reparatie van je Apple is uitgevoerd. Kijk voor meer informatie op MicroFix.nl!