Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

GSM Reparatie in Utrecht: Blue Phone is altijd bereikbaar

GSM reparatie Utrecht

Woon je in het midden van ons land en is je mobiele telefoon kapot, ga dan niet direct over tot vervanging maar zoek de juiste GSM reparatie in Utrecht. In het bruisende Utrecht is je smartphone een must. Extra vervelend dus, als je je vrienden niet op de voet kunt volgen omdat je telefoon beschadigd is. Een nieuwe telefoon kopen is een optie, maar een optie die duurder is en slecht voor het milieu. We consumeren namelijk al heel wat af. Gelukkig kun je op verschillende plaatsen terecht om direct een reparatie te laten uitvoeren.

Beeldscherm

GSM Reparatie in Utrecht, voor welke gevallen?

Je kent het wel: je had je GSM na je lunchpauze in je broekzak gedaan en … voor je het weet wordt er drinken over je heen gemorst. Waterschade is één van de meest voorkomende schades aan smartphones. Indien dit gebeurt, haal dan direct je simkaart en batterij uit het toestel en leg alles een paar dagen in een bak met ongekookte rijst. Mocht het na 3 dagen nog niet zijn opgelost, dan ga je langs je GSM reparatiewinkel in Utrecht zodat het kapotte onderdeel vervangen kan worden.

Specialisten

Let op de kleintjes én het milieu

Ook een veelvoorkomend schadegeval is het kapotte scherm. Dit kan uiteenlopen van een klein krasje tot een flinke barst omdat je toestel onvrijwillig op de stoep is beland. Je scherm zal direct vervangen kunnen worden. Tot slot kent iedereen wel de ergernis van een snel leeglopende batterij. Je wilt toch niet dat je niet meer ‘mobiel’ kan bellen met je mobieltje dat altijd aan de kabel moet hangen. Gelukkig zal je batterij vervangen kunnen worden zodat alles weer naar behoren werkt. Kortom, een onderdeel vervangen is bijna altijd een optie. Beter voor je portemonnee en je telefoon belandt niet bij het chemisch afval.