Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

iPad reparatie Maastricht: dit is de beste!

iPad reparatie Maastricht iPad reparatie MaastrichtVoor een iPad reparatie Maastricht moet je sowieso naar iPhone Dokter gaan. Hier ben ik zelf al meerdere keren geweest, want ik ben een beetje onhandig aangelegd. De eerste keer dat ik hier kwam was toen ik net een week mijn nieuwe mobiel had. Ik had hem in mijn broekzak zitten waardoor hij in de wc viel. Om nog meer schade te voorkomen heb ik hem toen direct in de rijst gelegd, want dat schijnt het vocht wat in het apparaat zit op te nemen. Toch had dat niet het effect waar ik op had gehoopt, dus toen moest ik professionele hulp in gaan schakelen.

Hele snelle iPad reparatie Maastricht

Toen ik voor mijn iPad reparatie Maastricht kwam, was dit voor een gebroken scherm. Gelukkig was het dit keer niet mijn schuld, maar die van mijn vriend. Hij had de tablet op de bank liggen met daaroverheen een dekentje. Hierdoor kon je eigenlijk niet zien dat hij er lag en toen is hij er per ongeluk op gaan zitten. Het is een hele domme manier waarop je iets kapot kunt maken, maar toch is het helaas gebeurd. Ik gebruik hem zelf regelmatig, dus wilde wel graag een heel scherm erop hebben. Gelukkig wist ik dus al een goed adres waar ik heen kon gaan om dit op te laten lossen. Binnen een half uur was hij weer zo goed als nieuw en dat ook nog eens voor een super goede prijs.

Een hele tevreden klant

Zelf ben over zowel mijn iPhone als iPad reparatie Maastricht erg te spreken. De kwaliteit van de onderdelen die zij gebruiken is heel erg hoog, waardoor je ook waar voor je geld krijgt en je spullen gemakkelijk door kunt verkopen als je dit wilt. Voor meer informatie raad je ik je aan om eens op hun website te kijken!