Info Telefonie & Tips

Informatie over Telefonie en Tips

iPad reparatie

Is jouw iPad gevallen? Heb je per ongeluk een glas water of andere vloeistof over je iPad gemorst en werkt deze nu niet meer naar behoren? Grote kans dat jij een iPad reparatie nodig hebt. Tijdens deze rare coronaperiode zien we het steeds vaker: iPads worden veel intensiever gebruikt wat de kans op mankementen enorm vergroot. Denk even aan de volgende situaties:

1.      In de ochtend wordt de iPad gebruikt om nog snel even het nieuws te lezen of een paar mailtjes te sturen;

2.      Vervolgens gaat deze naar de kleine spruit die de iPad nodig heeft voor het huiswerk dat ze moeten maken tijdens de digitale les;

3.      In de middag wordt de iPad er nogmaals bijgepakt om nog even ontspannen een spelletje te spelen;

4.      Tot slot moet de iPad in de avond nog wat energie opbrengen voor een Netflix & Chill momentje met de ouders.

Bovenstaand verhaald geeft wel aan waarom de iPad reparaties door het dak stijgen in deze periode. Gebroken schermen, waterschade, opladers die niet meer werken en nog veel meer: het is maar goed dat de reparatiewinkels nog wel open mogen blijven.

iPad reparatie

iPad scherm vervangen

De iPad scherm reparatie is het type reparatie dat historisch gezien altijd al het meeste voorkomt. Het is immers het meest breekbare onderdeel van het apparaat. Doordat het zo’n veelvoorkomende reparatie is zijn er gelukkig ook talloze partijen die deze reparatie aanbieden. Let er bij het kiezen van een reparateur op dat je kijkt naar de prijs / kwaliteitsverhouding. Zo zijn er veel partijen die wellicht heel goedkoop lijken, maar uiteindelijk duurder uitvallen doordat ze geen originele Apple schermen gebruiken. Deze schermen gaan over het algemeen sneller kapot. Naast het gebruik van originele Apple iPad schermen voor de reparatie wil je natuurlijk ook dat de reparatie zo snel mogelijk wordt uitgevoerd.

De partij die wij aanraden met de nummer 1 prijs / kwaliteitsverhouding van Nederland is Probello. Zij bieden niet alleen reparaties aan met behoud van data, maar geven ook nog eens levenslange garantie op de iPad scherm reparaties. Reden genoeg om snel een afspraak in te plannen om jouw iPad scherm te laten repareren.